Tietoa meistä

Palvelemme sinua arjen kiireiden keskellä

Olemme siivouspalveluita ja kodin hoivaa tarjoava yritys, joka seisoo rinnallasi arjen kiireiden keskellä. Ymmärrämme, että aika ja energia voivat olla kortilla monella, ja siksi olemme auttamassa sinua.

Laadukkaat siivouspalvelut arkeesi

Olemme omistautuneita tarjoamaan laadukkaita siivouspalveluita, jotka helpottavat
elämääsi. Kotisi tai tilasi ansaitsevat olla puhtaita ja siistejä, ja me huolehdimme siitä puolestasi.

Räätälöityä palvelua tarpeisiisi

Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme juuri sinun
tarpeisiisi sopiviksi. Olipa kyseessä säännöllinen kotisiivous, erikoissiivous, tai jotain siltä väliltä, meidän ammattitaitoinen tiimimme ottaa sen hoitaakseen.

Valitse aikaa itsellesi

Kun valitset meidät, valitset enemmän aikaa itsellesi ja rakkaillesi. Jätä siivous meille ja nauti puhtaudesta ja raikkaudesta, jonka tuomme arkeesi. Tervetuloa helpompaan ja siistimpään elämään!

Tiimiesittely

Mamsellin ammattitaitoinen kotiaputiimi palvelee sinua toiveidesi mukaan.
Anna Sairanen
Toimitusjohtaja,
palvelupäällikkö
044 248 1541anna.sairanen@mamselli.fi
Lourdes Dilay
palvelupäällikkö
Sanna Rautavirta
Laskutus
Eillene Jane Perez
Palveluohjaaja

Kumppanimme lisätarpeisiin

"Mamselli työskentelee sen puolesta, että kaikki viihtyisivät kotona entistä paremmin. Olipa sinulla kiireinen vaihe elämässäsi, tarve saada apua arkeen, halu saada säännöllisesti ihana yllätys tai mikä vaan muu syy, niin me autamme sinua innolla."
Anna Sairanen
Toimitusjohtaja, Palvelupäällikkö

Mamsellin missio

Mainio
Asenne
Mainio ja pitkä yhteistyö kanssasi on tavoitteenamme nyt sekä tulevaisuudessa. Palveluasenteemme mukaisesti pyrimme toteuttamaan aina sen mistä on sovittu, tekemään työt odotusten mukaan sekä kehittämään palveluamme jatkuvasti. Kun sinä voit todeta yhteistyön Mamsellin kanssa olevan mainiota, olemme onnistuneet.
Monipuolinen
Palvelu
Monipuolinen palvelukokonaisuus on toimintamme ydin. Keskiössä tässä kokonaisuudessa on laadukas kotisiivous, ja sen ympärillä toimivat monipuoliset lisäpalvelut. Kun asiakas saa Mamsellilta ratkaisun toivomaansa kotiaputarpeeseen, olemme mahdollistaneet toimivan arjen helpotuksen.
Mestarillinen
Osaaminen
Mestarillinen palveluasenteemme sekä osaamisemme ovat meille sydämen asioita. Henkilökuntamme on kotisiivouksen ammattilaisia sekä tarjoamiemme lisäpalveluiden osaajia. Kannustamme ja koulutamme Mamsellin tiimiä aktiivisesti kohti korkeinta tasoa, jotta voimme helpottaa juuri sinun arkeasi osaamisellamme.

Toiminta-alueemme Uudellamaalla

Toiminta-alueemme Pirkanmaalla

Toiminta-alueemme Etelä-Savossa

Sanna Rautavirta
Laskutus
Eillene Jane Perez
Palveluohjaaja
Ota yhteyttä

Autamme sinua toiveidesi mukaan

Ohesta voit lähettää helposti ja nopeasti yhteydenottopyynnön koskien toivomaasi palvelua. Voit myös soittaa tai olla yhteydessä sähköpostitse.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.